Λεονταράκης eshop

Α.ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ

www.leondarakis.gr

2020

Η εταιρεία Α.ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1920 και να σχεδιάζει κοσμήματα με ιδιαίτερο design, τα οποία διαθέτει από 2 φυσικά καταστήματα. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν απαραίτητη για την προβολή και διάθεση των προϊόντων σε ένα ευρύτερο κοινό.

Η Tool ανέλαβε τη σχεδίαση και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος, με κύριο στόχο την υλοποίηση ενός σύγχρονου eshop με minimal web design που αναδεικνύει τα κοσμήματα της εταιρείας και εξασφαλίζει τη βέλτιστη παρουσίαση σε όλες τις συσκευές. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εντοπίσει εύκολα τα κοσμήματα που τον ενδιαφέρουν.

Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης που διευκολύνει την εισαγωγή των προϊόντων στο eshop καθώς και την εύκολη διαχείριση των παραγγελιών. Διατίθενται όλοι οι τρόποι πληρωμής, σύνδεση με τράπεζα, PayPal, αντικαταβολή, κατάθεση και υπολογίζονται τα μεταφορικά με βάση το βάρος και τις ζώνες που έχουν οριστεί.