Ηλεκτρονικό κατάστημα Flexbook

The Writing Fields - Χασαπάκη–Ημερολογιακή Βιβλιοδετική

http://www.flexbook.gr/

2016

Το ηλεκτρονικό κατάστημα flexbook.gr αναπτύχθηκε για την εταιρεία προϊόντων σημειώσεων The Writing Fields - Χασαπάκη–Ημερολογιακή Βιβλιοδετική
και την πώληση των προϊόντων (σημειωματάρια, ημερολόγια 2017, sketchbooks, notepads) που βασίζονται στη μέθοδο βιβλιοδεσίας Flexbook.

Τα προϊόντα Flexbook μπορεί κάποιος να τα αγοράσει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο interface πλοήγησης στις κατηγορίες των προϊόντων, εφαρμόζοντας φίλτρα στα προϊόντα και επιλέγοντας μέσα από διάφορες παραλλαγές ανά προϊόν, π.χ. διαστάσεις και χρώμα.

Ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει προφίλ έτσι ώστε το e-shop να αποθηκεύσει τα στοιχεία του ώστε να μην χρειάζεται να τα καταχωρεί κάθε φορά, αλλά και τις παραγγελίες που έχει ολοκληρώσει. Εναλλακτικά μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του ως επισκέπτης, χωρίς να δημιουργήσει προφίλ χρήστη. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να διαλέξει έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται σύνδεση με το σύστημα ασφαλών πληρωμών τράπεζας για πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Το νέο e-shop έχει τη δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων συνολικά σε όλα τα προϊόντα, σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, σε αγορές άνω ενός συγκεκριμένου ποσού, εκπτώσεις με κουπόνια κλπ.

Τα προϊόντα μπορούν να χαρακτηριστούν ως νέα, bestsellers ή προσφορές και να εμφανίζουν τις αντίστοιχες ετικέτες ή να παρουσιάζονται στις σχετικές κατηγορίες.

Ο σχεδιασμός του e-shop έγινε από την k2design.